Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını Coşkuyla Kutladı!

29.10.2023 228

Ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm coşkusuyla okulumuzda kutlandı. Okulumuzun değerli müdürü Bahadır BODUR'un, açılış konuşmasıyla törenimize başladık. 29 Ekim'in önemini vurgulayan konuşması, katılımcılara milli birlik ve beraberlik duygularını bir kez daha hatırlattı. Törende öğrencilerimiz, Cumhuriyet Bayramı'nın anlamını ve önemini ifade eden şiirler okudular. Oratoryo gösterisi ise büyük bir ilgiyle izlendi. Öğrencilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu ve gelişimini anlatan bu özel gösteride, tarihi anekdotlarla ve coşku dolu sözlerle Cumhuriyet'in aydınlık yolculuğunu aktardılar. Okulumuzun korosu ise, bu özel günde unutulmaz bir performans sergiledi. Cumhuriyet şarkıları ve milli marşlarla okulumuzda coşku dolu bir birlikteliği bir kez daha hissettirdiler. Bu anlamlı günü, Cumhuriyetimizin temel değerlerine olan bağlılığımızı pekiştirme ve yeni nesillere aktarma fırsatı olarak gördüğümüzü söyleyebiliriz.

Bu özel günü unutulmaz kılan herkese teşekkür ederiz...

29-10-202329-10-202329-10-202329-10-202329-10-2023

Adres:
SELAHATTİN EYYUBİ MAH. ŞEHİT EJDER YILMAZ SK. A BLOK SİTESİ MAHMUT FEHİME GÜLEÇ ORTAÖGRETİM BLOK NO 135 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP