Mahmut Fehime Güleç Ortaokulu


Vizyon: Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ve eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayellerine ulaşmak içinkurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ıtk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmaları ile elde edilebileceğine, teşvik ve ödülle artırılacağına inanmak. Her velinin, öğrenme adına öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. Oklumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen birey olarak yetişmlerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili bütün kesimlerin bilinçlendirilmesi. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerekgeliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci piskolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Futbol Turnuvası Türkiye 7.liği. Aynı turnuvada Gaziantep ve bölge 1.liği.

Saatler: 08:40-15:00
Isınma: Merkezi sistem Doğal Gaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mahmutfehimegulec.meb.k12.tr

Adres - SELAHATTİN EYYUBİ MAH. ŞEHİT EJDER YILMAZ SK. A BLOK SİTESİ MAHMUT FEHİME GÜLEÇ ORTAÖGRETİM BLOK NO 135 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretmen :57
Öğrenci :1414
Derslik :35
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5500
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Selahattin Eyyubi Mah. Şehit Ejder Sk. Şehitkamil/ Gaziantep

Adres - SELAHATTİN EYYUBİ MAH. ŞEHİT EJDER YILMAZ SK. A BLOK SİTESİ MAHMUT FEHİME GÜLEÇ ORTAÖGRETİM BLOK NO 135 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Otobüs, Dolmuş ve Özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez