GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mahmut Fehime Güleç Ortaokulu

Mahmut Fehime Güleç Ortaokulu

Selahattin Eyyubi mh.Şehit Ejder Yılmaz sk. 27080Şehitkamil, Gaziantep
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ve eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayellerine ulaşmak içinkurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ıtk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmaları ile elde edilebileceğine, teşvik ve ödülle artırılacağına inanmak. Her velinin, öğrenme adına öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. Oklumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen birey olarak yetişmlerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili bütün kesimlerin bilinçlendirilmesi. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerekgeliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci piskolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.
Başarılar
2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Futbol Turnuvası Türkiye 7.liği. Aynı turnuvada Gaziantep ve bölge 1.liği.
Rehber Öğretmen :
Derslik :36<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Merkezi sistem Doğal Gaz
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Otobüs, Dolmuş ve Özel araçlarla sağlanmaktadır.
Selahattin Eyyubi Mah. Şehit Ejder Sk. Şehitkamil/ Gaziantep
Merkez